Vil Du Ha Gode Ideer Om Hunder?

Hunder er virkelig de største skapningene på jorden. Hvorvidt du er enig med min vurdering, må du elske dem som du har kommet til denne artikkelen som gir deg mange tips og triks om omsorg for en hund. Kjæledyr eierskap er ikke lett, så fortsett å lese denne artikkelen for å finne ut så mye du kan.

Helt likt folk nød stamgjest årlig physicals, hundene nød det likt ting. Tydelig, hundene dont ‘ snakke, så den kan hard å regne ut når de ‘ har problemer med deres ben eller tenner. Får din hunden avkrysset opp opp på årlig ville tillate du å vite hvis der er alle problemer.

Ta hunden til veterinæren regelmessig. Dette kan virke som en ekstra utgift som du ikke trenger, men når du tar hunden til veterinæren, kan han screene hunden din for sykdommer og sørge for at han er i beste helse. Dette forhindrer selvfølgelig problemer nedover veien.

Ta din voksne hund til veterinæren minst en gang i året. Veterinæren vil sjekke om hundens vaksiner oppdatert. I tillegg vil veterinæren sjekke hundens tenner og vitale tegn. Hvis noen store helse- eller atferdsproblemer kommer opp mellom årlige kontroller, bør du se veterinæren tidligere.

Din livsstil bør være en avgjørende faktor i hunderase som du velger. For eksempel, joggere kanskje ønske hundene det kanne løpe jevnsides med seg, istedet for en leketøy rase det kan ikke. Hvis du er en homebody, en liten hunden det lounger i nærheten en meget er en fint anfall. Oppdagelse en hunden det passer til din personligheten ville lage begge to av du glade.

Hvis du tenker på å vedta en hund, prøv å ta et par uker fri fra jobb slik at du kan tilbringe litt tid med valpen og lære det et par gode vaner. Lærer opp din dukke og hjalp den bli pleide dens ny omgivelsene ville være mange lettere hvis du er hjem.

Hold hundens tenner i tuppen tips tilstand. Akkurat som mennesker kan en hund lide av tannpine, tannkjøttsykdom og til og med tanntap. Regelmessig børsting vil sikre at tennene og tannkjøttet holder seg sunne og sterke. Uten regelmessig børsting er det anslått at tannsykdom vil påvirke opptil 80% av hundene ved tre års alder. I tillegg til tannrengjøring av en veterinær, må du passe på at du pusser hundens tenner regelmessig.

Hvis din hunden har lang håret, sikre å ta seg tid til trimme det fur i nærheten hans feet. Hvis du tillate din hundene ‘ håret å avle også lang, de kanne bli saker stakk inne deres fur. Dette kan føre til skader mellom putene i føttene og rundt neglene.

Nå som du har alle disse tipsene og triksene i tankene, er du klar til å gjøre hundens liv bedre. Det er opp til deg å bruke hvert tips en etter en, endre hundens livsstil bit for bit. Jo mer du gjør for hunden din, jo mer vil han elske deg til gjengjeld.