Råd For å Hjelpe Deg Med Hunden Din

Å eie en hund er som å legge til et barn i familien. De trenger omsorg, oppmerksomhet, kjærlighet og disiplin. Hvis du ikke forbereder deg på dette tillegget, kan du finne vanskeligheter i månedene fremover. Ta deg tid og les tipsene nedenfor for å lære de beste rådene for å ta vare på din K-9 følgesvenn.

Se på subsidiert helsetjenester for hunden din hvis pengene er stramme. Mange lokalsamfunn, i samarbeid med grupper som SPCA tilbyr rabatterte tjenester som har vist seg uvurderlig for hundeeiere. Se på å få hunden spayed eller kastrert og vaksinert for en brøkdel av veterinær kostnader på en sponset hendelse sannsynligvis i nærheten til deg. Bare kontakt SPCA eller et dyrehjem i byen din.

Avstå fra å gjøre treningsøktene med hundene dine for lenge. Utvidede økter kan gjøre et hundedekk ut og bli lei lett når du prøver å lære dem nye ting. Begrens treningsøktene dine til 20-30 minutter, da dette vil bidra til å holde hundens fulle oppmerksomhet.

Det er en betydelig for du å ta din hunden inne å se det vet opp på en riktig stamgjest basis. Helt likt Human, hundene kanne utvikle sunnhet problemer like toothaches, leddgikt og vekt fortjene. Ikke vent til du overveie din hunden er syk tidligere tar seg inne å bli sett.

Unngå billig hundemat. Merkene som er billigere har faktisk mange tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og andre skadelige ingredienser som kan true helsen til hunden din. Bruk en forbrukerbevissthet eller dyreverngruppe for å få en liste over de beste matvarene som kommer med de høyeste anbefalingene fra fagfolk. Høyere kvalitet hundemat vil tilby hunden din mange helsemessige fordeler.

Regelmessig børsting hundens pels vil ikke bare stoppe kjæledyret fra å kaste på møblene dine. En daglig børste vil gjøre pelsen strålende og skinnende. Børsting fordeler hudens naturlige oljer gjennom hele hårfrakken for ekstra glans og mykhet.

Du kan bli fristet til å bruke din favoritt hår sjampo på hunden din, men dette bør ikke gjøres. Human simulere kanne anledning hunden hud å tørke av. I stedet, finner en kvalitet simulere det er fremstilt for hundene. Når du bad hunden din, sørg for å skylle alle rester ut av pelsen hans.

Når du er utstyrt med gode råd om omsorg for hunden din, vil du være bedre forberedt på det daglige livet med ham. Du vil være bedre i stand til å håndtere eventuelle problemer som oppstår. Ta notater og legg dem ut rundt huset ditt, så når du stiller spørsmål ved hva du gjør, kan du få en rask påminnelse om hva du bør gjøre.