Hvordan Finne En God Dyreoppdretter For En Hund

Vil du få en valp fra pundet? Eller kanskje du er interessert i å kjøpe en valp fra en profesjonell oppdretter? Enten du ønsker å ha en elskelig gammel mutt eller en showhund, vil du ha mye kjærlighet i livet ditt ved å få en valp. Du må imidlertid være forberedt på ansvaret som er involvert i å eie en hund, så bruk disse ideene til å komme i gang.

Være forsiktig med din hunden i nærheten jul årstid, mange fare er lurking like under festlig atmosfære. For eksempel er elektriske akkorder vanligvis strødd rundt i løpet av ferien, og hunder ofte tygge dem, skaper en elektrisk fare. Hunder kan bli fristet til å spise dekorasjoner på treet. De kan også bli fristet av treet vann, som kan være giftig.

Hunden din trenger et stimulerende miljø hvis det kommer til å leve et langt og sunt liv. Gi ham eller henne med en er egentlig ikke så vanskelig. Bare sikre du ta din hunden for gå hver dag, og kjøpet et par leker det du og din pet kanne lek med sammen.

Når du forbereder deg på å stelle kjæledyret ditt, start økten på høyre fot ved å hjelpe hunden din med å slappe av. Tilbring noen minutter bare klappe ham, starter med hodet og deretter gni ryggen, poter, mage og jevn hale. Når du føler hunden din er glad og fornøyd, begynne å stelle ham.

Pet-bevis ditt hjem før du tar med en hund inn i det, akkurat som du ville for en krypende pjokk. Du må flytte noe giftig til en høyere hylle og vurdere faren for at planter kan utgjøre hvis nibbled av hunden din. Husk at frostvæske er dødelig, og at å forlate ting som pennies eller fargestifter på gulv kan utgjøre en kvelningsfare for nysgjerrige valper.

Pass på at du har riktig hundeutstyr. Før du tar med hunden hjem for første gang, må du sørge for at du er utstyrt med de riktige forsyningene. Hver hund trenger en god størrelse mat og vann bolle, en krage og bånd, leker, og et behagelig sted å sove. Husk også å kjøpe en identifikasjonskode umiddelbart.

Hunder elsker å spise gress og andre planter. Når du er ute, kan dette ikke være mye av et problem, men hvis du opprettholder potteplanter innendørs, er sjansene for at de er giftige for hunder. Før du tar med en hund inn i hjemmet, må du sørge for at alle potteplanter er godt utenfor rekkevidde for en hund som kan bli fristet av en grønn velsmakende godbit.

Hvis du er en meget entusiastisk eier av en ren-bred hunden, delta din innenbys AKC. De er en aktiv sosial gruppe hvor du kan dele din kjærlighet til hunden din, lære mye og få nye venner også. Erfaringen kanne likeledes hjelpe forberede du og din hunden for innstigning konkurransen og gevinst viser!

Nå som du vet hvordan du skal ta godt vare på en hund, er det på tide for din nye følgesvenn å komme hjem med deg! Fortsett å lære hva du kan siden hunden tips er populære på nettet. Du kan gå til oppslagstavler for å finne ut fra andre mennesker som er nye og knyttneve tid hundeeiere. Du kan alltid lære mer, så du bør aldri slutte å utdanne deg selv.