Gode Ideer For å Hjelpe Enhver Hundeeier

Hvis du går nedover gaten, legger du sannsynligvis merke til at mange mennesker eier en hund. Kanskje du eier en også, og ønsker å vite litt mer om dem. Denne artikkelen kommer til å lære deg det grunnleggende om omsorg for en hund, sammen med andre tips. Fortsett å lese, og du vil være ekspert på hunder på kort tid.

Alltid gir din hunden masse av oppmerksomheten og kjærligheten. Når din hunden arter riktig, sikre du utleie hunden vite du er glade og gir seg noe kjærligheten. Denne ville hjelpe forsterke det fint opptreden og hunden ville prøve å oppføre seg på denne måte for det positiv oppmerksomheten..

Hvis du er i markedet for en ny valp, sørg for at du vil ha nok tid til å vie til sin trening. I gjennomsnitt må du ta en ung hund utenfor for å gjøre sin virksomhet åtte ganger om dagen, og det kan ta mye bort fra tidsplanen din. Trening tar mer tid og tålmodighet enn de fleste innser.

Du bør bare prøve å lære hunden din en ny kommando under hver treningsøkt. Selv om du tror hunden din er god til å plukke opp på ting og vil ikke ha noen problemer med det, er det mye mindre forvirrende for deg og ham hvis du fokuserer på bare én ting om gangen.

Velg og velg når du skal stelle hunden din. Du ønsker ikke å forsøke grooming når kjæledyret ditt er i spesielt spretten humør, fordi prosessen ikke vil gå bra. I stedet, gjør det bare når hunden din er rolig og sliten, som etter at du har tatt ham for en spesielt lang tur.

Hvis din hunden har lang håret, sikre å ta seg tid til trimme det fur i nærheten hans feet. Hvis du tillate din hundene ‘ håret å avle også lang, de kanne bli saker stakk inne deres fur. Dette kan føre til skader mellom putene i føttene og rundt neglene.

Hvis hunden din er en digger, sørg for å beskytte ham og hagen din. Noen planter er giftige for hunder, for ikke å nevne skaden disse potene kan gjøre med dine dyrebare blomster og produsere. Sett opp et passende størrelsegjerde for å holde ham ute eller vurdere å bruke en elektrisk.

Sjekk at hundens krage er riktig justert ved å feste to av fingrene komfortabelt under den og trekke forsiktig. Det bør være akkurat nok plass til å gjøre dette og ikke mer, ellers kan han være i stand til å bevege seg ut av det. Alltid oppbevare den opp på, bortsett fra i løpet av sprinkelkasse transport, idet det krage kanne bli snagged og skade.

Mat hunden tørr, premium-kvalitet hundemat. Denne typen hundemat bidrar til å sikre at hunden din får alle sine viktige næringsstoffer. Å sørge for at de får riktig ernæring hjelper dem å leve et lengre liv og reduserer sjansene for fedme, underernæring, skjelettproblemer, muskelproblemer og mange flere forhold.

Som du kan se, er det ikke veldig vanskelig å håndtere omsorg for en hund. Det tar litt tid og tålmodighet, men det er mulig å gjøre det bra på det. Bare ta inn alt du har lest her, og du bør kunne hjelpe hunden din til å leve et lykkelig og sunt liv.